Пожалуйста, оставьте Ваш отзыв. Я благодарен за любое мнение и конструктивную критику. Ниже несколько отзывов от моих пациентов:

За здоров'я своєї доці я обсолютно спокійна, тому що на 1000000 відсотків довіряю Сергію Юрійовичу! Дякуємо Богу ,що він такий є !
 
Добавлено: 22 January 2015
Добавлено: Олеся
скажу коротко і зрозуміло! довіряю своє життя та донечок на 200%! щаслива що є такі лікарі знаючі свою справу та розвиваються! за такими лікарями здорові діти! мама РЕКОМЕНДУЄ!
 
Добавлено: 21 January 2015
Добавлено: Оксана Мельник
Сергій Юрійович прекрасний спеціаліст та чудова людина. Що особливо подобається - завжди пояснює що і для чого призначає, чому саме так. Здоров'я синочка довіряю йому повністю. Завжди знаходить спільну мову з дітьми та вміє заспокоїти мамочок. Дякую Вам за таку потрібну нам роботу!
 
Добавлено: 21 January 2015
Добавлено: Олеся та Назарчик
Добрый день всем! Сама доктор и знаю как необходимо идти в ногу со временем новых методов диагностики и лечения в наше время, при этом не забывать о человеческих качествах и быть другом пациенту. Могу сказать твердо, что Сергей Юрьевич совмещает все необходимые эти качества. Рада, что знаю такого доктора и надеюсь на дальнейшее сотрудничество. Удачи всем и здоровья!
 
Добавлено: 21 January 2015
Добавлено: Эльвира
Лікар чудовий.Дуже подобається підхід до лікування, зрозуміле пояснення для мами і вірне, ефективне лікування дитини.В наш час дуже важко знайти лікаря, який тебе розуміє, якому ти довіряєш, рада що у нас такий є)))Дякуємо Вам, Сергій Юрійович.
 
Добавлено: 21 January 2015
Добавлено: Ліна
Однажды мне посчастливилось познакомится с доктором Макаровым! Я пришла к нему на приём в очень плохом и состоянии и настроении, но уже спустя пару дней порахала, как бабочка) Благодаря этом знающему своё дело человеку, я за считанные дни "встала на ноги", хотя до этого обходила множество докторов и никто не мог мне помочь. С рождением доченьки, я была всегда спокойна и уверенна, что в случае чего, есть доктор, которому я доверяю как самой себе. Спасибо Вам, за то, что Вы лечите нас и наших деток!!! За то, что Вы прекрасный специалист! Дай Бог Вам сил, желания и возможности развиваться дальше!!!
 
Добавлено: 20 January 2015
Добавлено: Ирина
Без перебільшення лікар від Бога! Ввічлива, чуйна і дуже грамотна людина! Чудовий спеціаліст своєї справи! Ми почали звертатися до нього коли на світ народився наш синочок і жодного разу не пошкодували, так як завжди отримували чудову консультацію, а в випадках хвороб правельно поставлений діагноз, результативне лікування та безліч порад та відповідей на усі питання, бо Сергій Юрієвич має величезний багаж знань і радо ним ділиться, все чудово а головне доступно розяснює, а для мене як для молодої ще недосвідченої мами це було дуже важливо!Завжди вийшовши з його кабінету мали піднесений настрій! Дякуємо вам Сергій Юрієвич за ваші старання! Усім рекомендуємо!!!=)
 
Добавлено: 20 January 2015
Добавлено: Тетяна
За майже три роки нашого знайомства з Сергієм Юрієвичем - тільки позитивні відгуки і враження. Лікар від Бога, людина, яка постійно розвивається і вдосконалюється. Нехай Господь благословить Вашу працю, завжди залишайтесь цілителем, порадником і просто хорошою людиною!
 
Добавлено: 20 January 2015
Добавлено: Маша і Наташа
Врач от Бога. Благодаря Сергею Макарову наша доченька растет здоровой и жизнерадостной (не испорчена совдеповскими методами). Доктор очень много раз нас выручал. Спасибо Вам большое
 
Добавлено: 16 January 2015
Добавлено: Настя
Очень грамотный доктор.Были на приеме не один раз,и безумно рада что есть такие врачи как Сергей Макаров.Оооочень приятный врач!!! Доверяю только ему, и его знаниям. Опытный врач и профессионал своего дела. Спасибо Вам Сергей Юрьевич! С ув.Карина
 
Добавлено: 14 January 2015
Добавлено: Карина